Du er no i arkivet for nettsidene til tidlegare Høgskolen Stord/Haugesund. Oppdatert informasjon finn du på den offisielle nettstaden til Høgskulen på Vestlandet.

E-bøker fra EBSCO

E-bøker fra EBSCO er på prøvestadiet hos HSH. Basen dekker ulike fag, men foreløpig er bare et begrenset utvalg titler tilgjengelig hos oss. Kun et fåtall av titlene er søkbare i Oria (pr. juni 2015).

I EBSCOs eBook Collection har du mulighet for å åpne boka som pdf eller laste den ned til egen PC (med inntil én ukes lånetid).

Basen inneholder bøker fra ulike forlag, så muligheten for utskrift kan variere fra bok til bok. En generell regel er at inntil 60 sider av boken kan skrives ut (eller lagres til en fil du kan beholde).

For best lesbarhet anbefales det å laste boken ned. Dette krever at du har gratisprogrammet Adobe Digital Editions.
Velger du å lese boka som vanlig pdf kan det være lurt å sjekke denne veiledningen dersom dokumentet åpnes side for side og ikke som ett dokument.

Hvordan finner man bøkene?

Noen av titlene finner du ved å søke etter e-bøker i Oria, ellers kan du søke direkte i basen eBook Collection (EBSCOhost). Finner du ikke tittelen du leter etter kan det likevel være muligt at den kan skaffes - spør på biblioteket!

Sida ble sist oppdatert: 28.11.2017