Du er no i arkivet for nettsidene til tidlegare Høgskolen Stord/Haugesund. Oppdatert informasjon finn du på den offisielle nettstaden til Høgskulen på Vestlandet.

Logo for Studdykk

Om Studdykk

Studykk er dykkerklubben på HSH og er drevet av og for studenter.

Vi er en aktiv gjeng som er veldig glad i å dykke. Hvis du er dykker selv, eller du ønsker å bli det, vil vi gjerne ha deg med i klubben. Vi legger alltid opp alle våre turer og arrangemanger til nybegynnernivå, dette gjør vi fordi mesteparten av medlemmene våre selv er nybegynnere, og fordi vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å ta del i denne fantastiske sporten. Vi er også en klubb som fremmer såkalte 'alkoholfrie' aktiviteter.

Som medlem i Studdykk får du låne utstyret gratis og samtidig være med på de mange spennende turer og arrangement klubben arrangerer. Klubben har tilsammen 10 komplette dykkersett (i de fleste str) og ca like mange fridykkersett. Vi er opptatt av sikkerhet rundt dykking og sørger derfor for at utstyret er i topp stand. Vi anbefaller også alle våre medlemmer til å skaffe seg en forsikring som dekker dykking. Vi befinner oss i Haugesund og holder til i gangavstand fra skolen.

I løpet av året pleier vi å arrangere/bidra med bl.a:

  • Dykkertur til Bømlo
  • Dykkerkurs
  • (Prøvedykk)
  • Fridykking
  • Klubbdykk
  • Vi kan også være behjelpelig for dem som aldri har dykket med tørrdrakt

Vi stiller krav til fremvisning av dykkersertifikat ved lån av dykkerutstyr eller deltakelse på helgedykk/dykkerturer.

Har du spørsmål så send gjerne en mail til studentdykkerklubben@hsh.no

-Vi skal være den mest attraktive og aktive studentdykkerklubben i landet !

Nyheter

Dykketur til Bømlo

20 Januar planlegger vi i Studdykk dukketur til Bømlo. Dette er en tur det er absolutt verdt å få med seg! Vi kan by på masse dykking, god mat og sosial hygge. Påmelding og mer info finner du på aktivitetskalenderen:

http://www.hsh.no/arr/index.php?id=0000002875

Generalforsamling

5. oktober inviterer vi i Studdykk til generalforsamling på klasserom 1090 på HSH Haugesund. Her vil vi gå ignennom planlagte arrangementer og videre drift av klubben. I tillegg kommer vi til å stille alle alle stillingene til valg, så hvis du har lyst å være med å påvirke studieverdagen og samtidig pynte på cv`en, er dette en gyllen mulighet. Måten du gjør dette på er endten å ta kontakt med en av oss i det nåværende styret, eller du kan stille på generalforsamlingen og melde interesse.

Stillingene du kan melde deg opp til er:

Leder
Nestleder
Økonomi ansvarlig
Web ansvarlig
Arrangement ansvarlig
Utstyrsansvarlig
Eller bare styremedlem

Håper så mange som mulig har lyst å delta!
Det blir servert gratis mat og brus :)

Nybegynner kurs

Første helgen i oktober starter vi opp igjen med nye nybegynner kurs! Har du ikke meldt deg opp på interesseliste kan du gjøre det ved å ta kontakt med en av oss i styret, kontaktinformasjon finner man helt nederst på siden.
Studdykk Styret

Studdykk styret er en blid og trivelig gjeng som svarer på det du trenger å vite angående dykking, så ikke vær redd for å ta kontakt dersom det er noe du lurer på :)

Leder

Navn: Endre Kvåle

Tlf: 934 43 528

Mail: 137420@hsh.no

Nesteder

Navn: Sindre Almelid

Tlf: 917 40 312

Mail: 136873@hsh.no


Økonomiansvarlig

Navn: Steffen Oliver Sæle

Tlf: 412 64 117

Mail: 137245@hsh.no


Arrangement

Navn: Andreas Arnesen

Tlf: 954 70 321

Mail: 137774@hsh.no

Webansvarlig/Markedsansvarlig

Navn: Petter Aarbø

Tlf: 900 70 396

Mail: Petteraarbo@gmail.com

UtstyrsansvarligStyremedlemStyremedlem


Sida ble sist oppdatert: 27.11.2016