Nyheter fra HSH, 30. april 2016:

Vil du bli medlem av det nye styret i studentrådet?

Vil du bli medlem av det nye styret i studentrådet?Onsdag 4. mai er det val av styret i studentrådet på både kampus Haugesund og kampus Stord. Då skal dei tillitsvalte for dei ulike klassane stemma over kven som skal bli ny leiar, nestleiar og sekretær i råda. Alle HSH-studentane kan stilla til val.

Les alt… [29.04.2016]

Koplar på spansk postdoktor i London

Koplar på spansk postdoktor i LondonHSH sitt forskningsprosjekt om ulmebrann tar nye og viktige internasjonale steg. No vert Nieves Fernandez-Anez tilsett som postdoktorstipendiat, og ho gler seg til å gå i gang.

Les alt… [26.04.2016]

Maks aktivitetsdag

Maks aktivitetsdagDei kjem igjen år etter år. Aktivitetsdagen på HSH er vårens vakraste eventyr for mange av deltakarane. Sjå film.

Les alt… [26.04.2016]

Vil du representere studentene?

Vil du representere studentene? Det blir valg av flere verv når Studentparlamentet avholder sitt siste møte for denne perioden onsdag 11. mai på kampus Stord.

Les alt… [25.04.2016]

Kulturby + studentby

Kulturby + studentbyHSH og Kultur- og festivalutvikling KF (KUF) inngår tettere samarbeid. Se film.

Les alt… [22.04.2016]

Lagar godt verktøy for barnehagane

Lagar godt verktøy for barnehaganeIngenting er betre enn når utviklingarbeid endar i noko nytt, godt og konkret – samstundes som det har fotfeste i praksisfeltet. Merete Ø. Sortland har vore med på å utvikle ein splitter ny læringspakke i naturfag mynta på barnehagar.

Les alt… [22.04.2016]

Gler seg til ny Undervegs-konferanse

Gler seg til ny Undervegs-konferanse Studentane på lærarutdanninga på HSH gler seg til ein ny Undervegs-konferanse. For sjette året på rad kjem kjente namn til Stord for å halde føredrag og dela erfaringar om aktuelle tema.

Les alt… [21.04.2016]

Nyhetsløsningen er laget av Terje Rudi for HSH © 2006

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 09.03.2016