Ny student
Oppstartinfo her!

menneskemengde og to sympatiske studentfaddere

HSH-info 06. juli 2015:

Gjer haugesundsungdom flinkare i realfag

Gjer haugesundsungdom flinkare i realfagIngeniørstudentar på HSH har også i år motivert elevar i Haugesund til å bli betre i realfag gjennom det nasjonale ENT3R-prosjektet.

Les alt… [06.07.2015]

Draumen gjekk i oppfylling

Draumen gjekk i oppfyllingHelene Vik (22), Evelyn Røyland (23) og Kristina Eriksen (22) fekk toppkarakter på bacheloroppgåva si om ein mogleg ny rekneskapsstandard. - Eg drøymte om det, seier Eriksen.

Les alt… [03.07.2015]

Klare for læraryrket

Klare for læraryrketDenne våren er 20 grunnskulelærarstudentar og elleve studentar på faglærar i musikk ferdig utdanna ved HSH. No er dei klare for jobb og vidare studium.

Les alt… [29.06.2015]

Dobbel læringsarena

Dobbel læringsarenaNår det meste går godt, kva er da utfordringane? Det er eitt av hovudspørsmåla HSH-forskarane som studerer krevjande offshore-operasjoner stiller til arbeidslivet. Svara dei får inn gir god og nyttig kunnskap – for begge partar.

Les alt… [26.06.2015]

Velger Vestlandet

Velger VestlandetStyret i HSH følger opp og forsterker Vestlandssporet i tiden fremover.

Les alt… [24.06.2015]

Dei siste som utdannar seg til førskulelærarar

Dei siste som utdannar seg til førskulelærarar- Det er veldig deilig, men litt vemodig òg. For me har hatt det veldig gøy, og fått vennskap for livet, seier Maria Macsik Titland (29) om studietida på HSH.

Les alt… [24.06.2015]

Foreslår å gå vidare langs Vestlandssporet

Foreslår å gå vidare langs  VestlandssporetOnsdag møtast høgskulestyret for å diskutere vegen vidare for HSH etter at UiS vedtok å avslutta fusjonsprosessen. Høgskuledirektør Tage Båtsvik skriv i styresaka at HSH bør følgje Vestlandssporet framover.

Les alt… [22.06.2015]

Klynge leiter etter dyktige HSH-studentar

Klynge leiter etter dyktige HSH-studentarHSH er aktiv i klyngesamarbeidet NCE Maritime CleanTech. No lyser klynga ut ei spennande trainee-stilling mynta på HSH-studentar.

Les alt… [19.06.2015]

Godt rusta for framtida

Godt rusta for framtidaStudentane på økonomi og administrasjon gjorde studieslutten på HSH til ein fest.

Les alt… [19.06.2015]

Ferdig med fem år på HSH

Ferdig med fem år på HSHHanne Barane (23) frå Bømlo er ferdig med fem år som student på HSH. Ho er den første studenten som fullfører master i Kreative fag og læreprosessar, og gjennomførte på normert tid. No er ho klar for jobb i Tysnes-skulen.

Les alt… [18.06.2015]

Prisdryss til ingeniørstudentane

Prisdryss til ingeniørstudentaneOverraska studentar fekk pris for beste bacheloroppgåve og beste brannoppgåve. - Det var ei veldig kjekk avslutting på studiet, seier Torbjørn Egeland-Eriksen.

Les alt… [18.06.2015]

HSH fikk sterkt kvalitetsstempel

HSH fikk sterkt kvalitetsstempelHSH har fått godkjent sitt kvalitetssystem til solid karakter. - Arbeidet med studiekvalitet gis høy prioritet ved Høgskolen Stord/Haugesund, og institusjonen har etablert et system for kvalitetssikring av utdanningen som er velegnet for å nå de mål den har satt seg for kvalitetsarbeidet, konkluderer komiteen som har vurdert HSH.

Les alt… [12.06.2015]

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 01.07.2015