Ny studiekatalog 2015-2016

HSH-info 01. februar 2015:

Meir improvisasjon i klasserommet, takk!

Meir improvisasjon i klasserommet, takk!HSH har fleire forskarar som jobbar med å få improvisasjon til å bli eit godt og treffsikkert pedagogisk hjelpemiddel i skulen. Stipendiat Oded Ben-Horin er ein av dei.

Les alt… [30.01.2015]

Grønt lys for master i Brannsikkerhet

Grønt lys for master i BrannsikkerhetHSH har i mange år jobbet for å få opp en egen masterutdanning i brannsikkerhet. Nå har høgskolen fått godkjent utdanningen.

Les alt… [27.01.2015]

HSH på Haugesundkonferanen

HSH på HaugesundkonferanenKommende uke er Haugesund møtested for den årlige konferansen som har sikkerhet, trafikk og miljø innen maritim virksomhet som overskrift. Førstelektor Jan R. Jonassen skal presentere fersk og relevant forskning fra HSH.

Les alt… [29.01.2015]

Startar forhandlingar om fusjon

Startar forhandlingar om fusjon Mandag vedtok styret ved Universitetet i Stavanger å setje i verk fusjonsprosessen saman med HSH. - Me ser på dette som eit positivt vedtak, og me er no komen eit stykkje vidare, seier HSH-rektor Liv Reidun Grimstvedt.

Les alt… [28.01.2015]

Bedre koordinering - bedre omsorg

Bedre koordinering - bedre omsorgDet er mye å hente ved at fagfolk i helsevesenet jobber godt på tvers. Stipendiat Daisy Michelle Princeton i HSH prøver å finne svar på hvordan vi bør koordinere den tverrprofesjonelle omsorgen til eldre pasienter med kirurgiske sår.

Les alt… [27.01.2015]

HSH startar ingeniørutdanning i FN-regi

HSH startar ingeniørutdanning i FN-regiNeste veke byrjar 39 nigerianske studentar på ingeniørutdanning ved HSH. Utdanninga er eit oppdrag frå UNITAR (FNs institutt for opplæring og forsking innan utdanning) og Rogaland Kurs- og kompetansesenter.

Les alt… [26.01.2015]

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 23.01.2015