Meld deg på Åpen Dag

HSH-info 29. mai 2015:

Dei sparkar deg i gang

Dei sparkar deg i gangVil du ut i naturen, men treng utstyr eller tips om kvar det er best å gå? Studentorganisasjonen StudKick er her for å hjelpa deg. - Hos oss er alt mogeleg, seier leiar Kyrre Sletteberg.

Les alt… [26.05.2015]

Krans og kake til handverkarane

Krans og kake til handverkarane Bygginga av Sørhauggata 100 er i rute, og lukta av furu og gran tok varmt imot dei som var med på kranselaget for studentbustaden torsdag.

Les alt… [22.05.2015]

Kom ikke i mål – tar en pause

Kom ikke i mål – tar en pauseHSH og UiS kom ikke i mål med forhandlingene om en felles fusjonsplattform innen den tidsrammen som var satt. Partene tar nå en pause i forhandlingene, og er kalt inn til møte med kunnskapsministeren.

Les alt… [22.05.2015]

Messer og giftarmål på høgskulen

Messer og giftarmål på høgskulenVisste du at HSH har sitt eige vesle kapell på kampus Stord? Det er jamt og trutt i bruk. I sommar blir det arrangert brudlaup i den stemningsfulle kjellaren, men det er den katolske kyrkja som brukar kapellet mest.

Les alt… [22.05.2015]

Alle studentane fekk A til eksamen

Alle studentane fekk A til eksamenÅrets ingeniørstudentar som tok emnet «Prosjektarbeid i tverrfaglige team» på HSH gjekk alle til topps med bestekarakteren A.

Les alt… [21.05.2015]

Søkjer EU-pengar for å forska på innovasjon

Søkjer EU-pengar for å forska på innovasjonFleire HSH-tilsette rettar blikket mot EU. Førsteamanuensis Øyvin Kyvik er sentral i ein stor søknad knytt til open innovasjon i små og mellomstore verksemder.

Les alt… [21.05.2015]

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 27.05.2015