Nyhende frå HSH, 25. juli 2016:

Blir kreativ smeltedigel for god læring

Blir kreativ smeltedigel for god læringI august kjem 40 forskarar og lærarar frå heile verda til Rommetveit for å oppleve at realfaga langt i frå er tunge og krevjande, gråe og keisame. Og dei vil få sjå at kunstfaga på ingen måtar er nokre kosefag. Saman er desse fagfelta dynamitt - og dei opnar nye dører for kreativ, tverrfagleg og innovativ naturfagsundervising.

Les alt… [25.07.2016]

Merker pågang etter studentboliger

Merker pågang etter studentboligerDet er hektiske dager for bolig- og eiendomssjef Birgitte Lilleskog i Studentsamskipnaden. - Vi behandler søknader og tildeler boliger fortløpende. I år har vi litt flere søknader enn i fjor.

Les alt… [21.07.2016]

Gode opptakstall på HSH

Gode opptakstall på HSHSjukepleierutdanning, Barnehagelærerutdanning og Økonomi og administrasjon er populære studier på HSH i år.

Les alt… [19.07.2016]

Hjerte på skolen – hjerte på jobb

Hjerte på skolen – hjerte på jobbNina Strømø (24) fra Haugesund skrev en knalloppgave om hjertesvikt. Nå er den ferdig utdanna sykepleieren fra HSH klar for å ta kunnskapen ut i praksis – hun er i jobb på hjertavdelingen ved Haugesund sykehus.

Les alt… [18.07.2016]

HSH på begge sider av Rådhusplassen

HSH på begge sider av RådhusplassenHSH inntar det tidligere Haubo-bygget midt i Haugesund sentrum med nautikk-miljøet sitt.

Les alt… [15.07.2016]

Nyhetsløsningen er laget av Terje Rudi for HSH © 2006

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 09.06.2016