Du er no i arkivet for nettsidene til tidlegare Høgskolen Stord/Haugesund. Oppdatert informasjon finn du på den offisielle nettstaden til Høgskulen på Vestlandet.

1. januar 2017 blir HSH ein del av den nye Høgskulen på Vestlandet. Me skal prege utviklinga av Vestlandsregionen - og lærar-, helse- og ingeniørutdanning er ryggraden vår. Me blir 16.000 studentar og får fem studiestader: Sogndal, Førde, Bergen, Stord og Haugesund.

Nyhende frå tidlegare HSH, 19. august 2018:

Gjer ingeniørutdanninga i Sunnhordland meir digital og tettare på arbeidslivet

Gjer ingeniørutdanninga i Sunnhordland meir digital og tettare på arbeidslivetHSH har i mange år vore i førarsetet når det gjeld å ta i bruk digitale verktøy i undervisinga. No har høgskulen fått kroner 700 000 til å løfta den skreddarsydde ingeniørutdanninga i Sunnhordland inn i den digitale verda og tettare på arbeidsplassane til studentane.

Les alt… [29.12.2016]

Psykologi er pop på HSH

Psykologi er pop på HSHResponsen har vært formidabel, og psykologi er blitt ett av de etter- og videreutdanningsstudiene som flest vil studere på høgskolen.

Les alt… [22.12.2016]

Fekk full klaff med søknad - byggjer opp kurs og utdanning i recovery

Fekk full klaff med søknad - byggjer opp kurs og utdanning i recoveryDenne veka ga Extrastiftinga 1,5 millionar kroner til prosjektet «Recoverykurs og recoveryutdanning». Ikkje rart at prosjektleiarane Kristin Ådnøy Eriksen og Marianne H. Wennersberg jublar.

Les alt… [16.12.2016]

Følg oss gjerne på Facebook | Arkiv | Motta nyhetsbrev

Sida ble sist oppdatert: 22.12.2016